A Golgota Gospel Kórus a budapesti belvárosi Golgota Gyülekezet szolgálata.

A küldetésünk célja, hogy dalainkon keresztül megosszuk a jó hírt
- Jézus Krisztus evangéliumát  -  
és azt az örömöt és szabadságot hirdessük, amelyet a jó hír mindenkinek felkínál.

2,783 likes
coming soon
150 video
1600 subscribers

Friss Hírek

Üdvözlünk a Golgota Gospel weboldalán

Golgota Gospel Band
 

Golgota Gospel Band

A csapat 2011. óta játszik az alábbi felállásban: basszusgitár – György Attila, dob - Hidász Tamás, gitár – Tóth Dávid, billentyű – Tóth Marcell. Mindannyian a Zeneakadémián tanultak/tanulnak és a hazai könnyűzenei élet aktív session zenészei. Nagyobb koncerteken a csapat fúvós szekcióval (trombita, szaxofon, harsona) is kiegészül. Idén saját lemezt készítenek, melyen saját számok mellett dicsőítő dalok is hallhatók majd, saját hangszereléssel.

 

Golgota Gospel Singers
 

Golgota Gospel Singers

A 2014-ben alakult kórus 40-50 főből áll, de koncerteket már 25 főtől vállal. A kis létszám valamint az, hogy a koncertek helyszínein a kórus nem élő zenei kísérettel, hanem zenei alapra énekel, jelentősen csökkenti a járulékos költségeket: ez teszi lehetővé, hogy olyan rendezvényekre és kisebb településekre is eljusson az örömhír üzenetével, ahová a teljes kórust meghívni különböző okokból nem lehetséges.

 

Golgota Gospel Gézengúzok
 

Golgota Gospel Gézengúzok

A gyerekkórus első csapata 2009-ben alakult, amely alkalmanként együtt koncertezett a Golgota Gospel Kórussal karácsonykor és tavasszal, illetve részt vett gyülekezeti és jótékonysági rendezvényeken is. 2012-ben önálló programmal lépett színpadra. Az élet szép c. musicalt dolgozta fel, amely hatalmas áldás volt mindenkinek. Az első gyerekkórus tagok ma már fiatal felnőtt korba léptek, de örömmel gondolnak vissza ezekre az évekre. A gyerekkórus tavasszal folytatja próbáit a Golgota Gyülekezet emeleti termében vasárnaponként és szeretettel vár minden 6-12 év közötti lelkes gézengúzt! Elérhetőségük: golgotagezenguzok@gmail.com.

 

Golgota Gospel Dicsőítő Kórus
 

Golgota Gospel Dicsőítő Kórus

A Dicsőítő Kórus 2015. őszén alakult a Golgota Gospel Kórus tagjaiból. Havonta egy alkalommal kedden és szombaton próbál, majd az azt követő vasárnap a délelőtti istentiszteleteken együtt dicsőít a gyülekezettel. Ez az új kezdeményezés arra is hivatott, hogy a kórus tagok vasárnaponként a saját gyülekezetük felé is szolgálhassanak. Vezetőjük Mike Payne, a Golgota Gyülekezet dicsőítés vezetője.

 

 

13

év

150

kórustag

6

ország

100+

koncert

Iratkozz fel hírlevelünkre

Elérhetőség

Gospel Közhasznú Alapítvány

Helyszín

 

Legyél te is kórusunk tagja !

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, töltsd a regisztrációs lapot.

Regisztráció

Выгодное предложение: фильтры для воды